Kolejnym gościem projektu Zawód od Podszewki będzie doświadczony Szef kuchni Pan Tomasz Nowak.
Członek zarządu Europejskiego Międzynarodowego Stowarzyszenia Szefów Kuchni Euro Toques Polska. Założyciel "Kuźni Kucharzy Śląskich". Szef kuchni centrum kulinarne Chorzów. Juror oraz laureat konkursów kulinarnych. Brązowy medalista Mistrzostw Europy w 2010r w podawaniu potraw z karpia. Brązowy medalista mistrzostw republiki czeskiej "Ćesky Kapr" 2010r. Srebrny medalista mistrzostw Republiki Czeskiej w Budejovicach w 2011r. Finalista konkursu TRENDY CHEF 2012r. Złoty medalista mistrzostw Republiki Czeskiej "Ćesky Kapr" w Budejovicach w 2012r. Promotor Kuchni Śląskiej.
Pan Tomasz Nowak podzieli się z nami swoimi doświadczeniami w zawodzie oraz opowie o swojej pracy. Mamy nadzieję, że będziecie mogli skorzystać z jego bogatego doświadczenia i dowiedzieć się nowych i ciekawych rzeczy przydatnych w zawodzie.
Od każdego z naszych gości możemy czerpać przydatne wskazówki, uczyć się od nich jak rozwijać swoją karierę, którą ścieżkę obrać, jak również czego unikać aby nie popełniać błędów. Czerpmy inspiracje od innych i bądźmy najlepsi.
Spotkanie odbędzie się 08.02.16 (poniedziałek) w sali multimedialnej o godzinie 12.00 (na 5 i 6 lekcji).
W prelekcji wezmą udział klasy: 2T1, 2T2 oraz 1T1 pod opieką nauczycieli uczących.
Osoby chętne z innych klas, które chciałyby jeszcze wziąć udział w spotkaniu prosimy o kontakt z Panią Agnieszką Strobą.